השילוב המנצח בין גבינת הצ'דר לפלפל החלפיניו במתכון הבא יוצר מנה צבעונית וטעימה עם עקצוץ של חריפות. המאפינס הייחודיים הללו מושלמים לכל ארוחה ביום, והם בהחלט יהפכו לאהובים על כל בני הבית.
אופן הכנת המאפינס צ'דר:
-
חממו את התנור ל-180 מעלות ורפדו תבניות של מאפינס במנג'טים מנייר.
-
בקערה גדולה, ערבבו יחד קמח שקדים, קמח פשתן, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה ומלח. ערבבו פנימה 1 כוס גבינת צ'דר ואת הפלפלים הקצוצים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הוסיפו לקערה עם בלילת המאפינס שמן צמחי, ביצים וחלב שקדים. ערבבו היטב לקבלת תערובת אחידה.
-
חלקו את הבלילה בין תבניות המאפינס ופזרו עליהן את גבינת הצ'דר שנותרה.
-
הכניסו את המאפינס לתנור למשך 22-24 דקות, או עד שהחלק העליון שלהם משחים. הוציאו מהתנור, צננו מעט והגישו.
טיפ השף:
העבירו את הבלילה לקנקן מזיגה, כך תוכלו להקל על יציקת התערובת לתבניות.