אם אתם מעוניינים להכין מתכון קליל לעוגיות בפסח עם מצרכים שכבר כנראה יש לכם בבית, תוכלו לנסות את עוגיות השקדים והפקאן של הדס כהן. רק 10 דקות הכנה ו-20 דקות בתנור, שלאחריהן תקבלו קינוח פרווה נהדר וכשר לפסח.
למתכונים נוספים מהבלוג ''בשמלה אדומה ושתי כפות''
מקור תמונה:
foodblog
טיפ השף:
* תוכלו להחליף את אבקת הסוכר בתחליף סוכר המיועד לאפייה כדי לחסוך בקלוריות.
* ממולץ להכפיל מראש את כמות העוגיות משום שהן יחטפו במהירות.
* כמות האגוזים היא 1 ורבע כוסות. היחס של 1 כוס פקאן ורבע כוס שקדים טעים להדס, אך אפשר לשחק עם היחסים איך שרוצים או לוותר על אחד מהרכיבים.
מקור: הדס כהן