הקונדיטורית קרין גורן מגישה מתכון חגיגי של פוקצ'ה כשרה לפסח על בסיס קמח מצה ועם תיבול עדין של שמן זית, רוזמרין, מלח גס ושום. יתכן שאפילו לא תתגעגעו לחמץ וללחם אחרי שתנסו את המתכון הזה.
למתכונים נוספים מהאתר "סודות מתוקים"
אופן הכנת הפוקצ'ה:
-
חממו את התנור ל- 160° מעלות.
-
הקציפו את הביצים 5 דקות במיקסר במהירות גבוהה.
-
בקערה נפרדת ערבבו יחד את כל שאר החומרים, וערבבו פנימה את הביצים המופרדות.
-
רפדו תבנית מלבנית בינונית בנייר אפייה, שטחו את התערובת וצפו ברוזמרין, מלח גס, שום ושמן זית.
מקור: קרין גורן