header

מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס, בננה ובוטנים להכנה במיקרוגל

פעמים רבות איננו מוצאים קינוח הולם להציע לאורחים שהגיעו בהתראה קצרה, אך הודות למתכון הפשוט הבא תוכלו לפנק את כל הנוכחים, בלי שהם ידעו שלא הדלקתם ולו לרגע את התנור.

זמן הכנה: 7 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס, בננה ובוטנים להכנה במיקרוגל
רכיבים לעוגיות:
בננה - 1
תמצית וניל - 1 כפית
שיבולת שועל - ⅓ כוס (להכנה מהירה)
אבקת אפייה - ¼ כפית
שוקולד - 1 כף (שבבים)
קינמון - קורט
חמאת בוטנים - 1 כף (במידת הרצון)
אופן הכנת העוגיות:
  1. הכניסו לקערה עמידה במיקרוגל בננה, אותה יש למעוך היטב באמצעות מזלג. לאחר מכן, הוסיפו את חלבון הביצה וערבבו היטב. הוסיפו את תמצית הווניל וערבבו בשנית. preperation
  2. הוסיפו לאותה הקערה שיבולת שועל, אבקת אפייה וקינמון, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את שבבי השוקולד וערבבו בזהירות.
  3. הכניסו את הקערה למיקרוגל למשך דקה ו-45 שניות.
  4. הוציאו את העוגייה המוכנה מהמיקרוגל, מרחו חמאת בוטנים ואכלו אותה כל עוד היא חמה.
מקור: ליאורה. ב
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.