פעמים רבות איננו מוצאים קינוח הולם להציע לאורחים שהגיעו בהתראה קצרה, אך הודות למתכון הפשוט הבא תוכלו לפנק את כל הנוכחים, בלי שהם ידעו שלא הדלקתם ולו לרגע את התנור.
אופן הכנת העוגיות:
-
הכניסו לקערה עמידה במיקרוגל בננה, אותה יש למעוך היטב באמצעות מזלג. לאחר מכן, הוסיפו את חלבון הביצה וערבבו היטב. הוסיפו את תמצית הווניל וערבבו בשנית.
-
הוסיפו לאותה הקערה שיבולת שועל, אבקת אפייה וקינמון, וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את שבבי השוקולד וערבבו בזהירות.
-
הכניסו את הקערה למיקרוגל למשך דקה ו-45 שניות.
-
הוציאו את העוגייה המוכנה מהמיקרוגל, מרחו חמאת בוטנים ואכלו אותה כל עוד היא חמה.
מקור: ליאורה. ב