אחרי שתטעמו את המנה הבאה תתקשו לחזור לאכול פסטה סתם כך עם רוטב, אך החדשות הטובות הן שתוכלו להכינה באותה מהירות וקלות!
רכיבים לפסטה עם בשר הודו:
אופן הכנת הפסטה עם בשר הודו:
-
בשלו את הפסטה על פי ההוראות שמופיעות בגב האריזה, והוסיפו את הברוקולי ממש לקראת סיום בישולה. לאחר מכן, סננו את המים והחזירו את הפסטה והברוקולי לסיר.
-
הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה ושמנו אותה עם כף אחת של שמן. כשהשמן יתחמם הוסיפו בשר הודו, שום, זרעי שומר, צ'ילי אדום ופלפל אדום. הפרידו את קבוצות הבשר באמצעות כפית ובשלו עד שישחימו, 5-3 דקות לערך. עם ההשחמה יש להוסיף מלח גס.
-
הוסיפו את הפסטה והברוקולי למחבת, יחד עם 2 כפות השמן הנותרות, ערבבו מעט על מנת שיתחממו והגישו.
מקור: טל.ק