header

מתכון לפסטה עם בשר הודו וברוקולי

אחרי שתטעמו את המנה הבאה תתקשו לחזור לאכול פסטה סתם כך עם רוטב, אך החדשות הטובות הן שתוכלו להכינה באותה מהירות וקלות!

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לפסטה עם בשר הודו וברוקולי
רכיבים לפסטה עם בשר הודו:
פסטה - 340 גר' (כל סוג קטן כדוגמת אורקייטה או ריגטוני)
ברוקולי - 3 כוסות (פרחים )
שמן זית - 3 כפות
שיני שום - 2 (קצוצות דק)
זרעי שומר - 1 כפית
צ'ילי אדום כתוש - ¼ כפית (ניתן להפחית בכמות לפי טעמכם)
מלח גס - ½ כפית
פלפל אדום - 1 (חתוך לרצועות)
אופן הכנת הפסטה עם בשר הודו:
  1. בשלו את הפסטה על פי ההוראות שמופיעות בגב האריזה, והוסיפו את הברוקולי ממש לקראת סיום בישולה. לאחר מכן, סננו את המים והחזירו את הפסטה והברוקולי לסיר. preperation
  2. הניחו מחבת גדולה על להבה בינונית-גבוהה ושמנו אותה עם כף אחת של שמן. כשהשמן יתחמם הוסיפו בשר הודו, שום, זרעי שומר, צ'ילי אדום ופלפל אדום. הפרידו את קבוצות הבשר באמצעות כפית ובשלו עד שישחימו, 5-3 דקות לערך. עם ההשחמה יש להוסיף מלח גס.
  3. הוסיפו את הפסטה והברוקולי למחבת, יחד עם 2 כפות השמן הנותרות, ערבבו מעט על מנת שיתחממו והגישו.
מקור: טל.ק
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.