מתכון לסלט פסטה ועוף קל להכנה ובטעם יוצא מן הכלל בנוסח סיני. לאכול סלט בריא ומשביע במיוחד המשלב פחמימות, חלבונים וויטמינים ולהרגיש נפלא.
מקור תמונה:
bhg
אופן הכנת הסלט פסטה:
-
בשלו את הפסטה לפי ההוראות שעל גב האריזה.
-
סננו, שטפו במים קרים וייבשו היטב.
-
העבירו את הפסטה לקערה גדולה. הוסיפו את הסלרי, נתחי העוף, הבצל הירוק, הכוסברה (או הפטרוזיליה), וערבבו היטב.
-
כסו את הקערה והכניסו למקרר ל-4 עד 24 שעות.
-
לפני ההגשה צקו מעל מעט רוטב סויה או רוטב אסיאתי ופזרו שומשום.