נקניקיות צ'וריסו שמנמנות ומלאות טעם הופכות את המתכון שלפניכם למעדן אמיתי שתוכלו להכין בקלות בימים בהם מתחשק לכם לאכול מנה מיוחדת וטעימה. תוספת הביצים והכוסברה משדרגת את טעמה של המנה הזו אף יותר, והופכת אותה למשביעה ומלאת טעמים.
אופן הכנת הפסטה קרבונרה:
-
חממו שמן זית בסיר גדול על להבה בינונית והכניסו לתוכו את חתיכות הצ'וריסו. ערבבו ומעכו את חתיכות הצ'וריסו לקבלת חתיכות קטנות.
-
הוסיפו לסיר את הפסטה המבושלת ומעט מים. ערבבו עד שעולים אדים והסירו את הסיר מהלהבה.
-
הכניסו לסיר החם את הביצים הטרופות וערבבו עד שהן יתבשלו מהחום של הפסטה. הוסיפו לסיר את הכוסברה והגישו חם.