אם עוד לא יצא לכם לטעום את המתאבן הבא, כדאי שתוסיפו אותו לתפריט של הארוחה הבאה שאתם מתכננים, ואין ספק שתצאו מרוצים.
אופן הכנת החטיפי אבוקדו:
-
חתכו אבוקדו וחצי למלבנים דמויי צ'יפס.
מקור תמונה:
thegentlemansjournal
-
הכניסו לקערה פירורי לחם, ותבלו עם קצת פלפל, סוכר ומלח.
-
חממו את שמן הזית במחבת על להבה בינונית-גבוהה במשך 3 דקות (השמן אמור לכסות מחצית מגובהן של חתיכות האבוקדו שיוספו בהמשך).
-
טבלו כל חתיכת אבוקדו בפירורי הלחם, בבלילת הביצה ושוב בפירורי הלחם, והכניסו אותן למחבת. יש לטגן אותן על כל צדדיהן. כשחטיפי האבוקדו יהיו מוכנים יש להניחם על צלחת המרופדת במגבת נייר.
אופן הכנת המטבל יוגורט:
-
קצצו את הפטרוזיליה וחתכו את מחצית האבוקדו שנותר לחתיכות קטנות. לאחר מכן הוסיפו את מיץ הלימון והיוגורט והכניסו לבלנדר. הוסיפו את שאר מרכיבי המתכון וערבלו היטב עד לקבלת מטבל במרקם אחיד.
-
הגישו את חטיפי האבוקדו בעודם חמים, לצד מטבל האבוקדו.
מקור: זאב.ע