header

מתכון לחטיפי אבוקדו מצופים ומטוגנים בליווי רוטב יוגורט

אם עוד לא יצא לכם לטעום את המתאבן הבא, כדאי שתוסיפו אותו לתפריט של הארוחה הבאה שאתם מתכננים, ואין ספק שתצאו מרוצים. 

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לחטיפי אבוקדו מצופים ומטוגנים בליווי רוטב יוגורט מקור תמונה: thymeinourkitchen
רכיבים לחטיפי אבוקדו:
אבוקדו - 2 (מגולענים)
פירורי לחם - 100 גר'
ביצים - 2 (טרופות)
רכיבים למטבל יוגורט:
פטרוזיליה - חופן
יוגורט - 4 כפות
מיץ לימון - 2 כפות
שמן זית - 7 כפות
סוכר - לפי הטעם
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת החטיפי אבוקדו:
  1. חתכו אבוקדו וחצי למלבנים דמויי צ'יפס. preperation מקור תמונה: thegentlemansjournal
  2. הכניסו לקערה פירורי לחם, ותבלו עם קצת פלפל, סוכר ומלח.
  3. חממו את שמן הזית במחבת על להבה בינונית-גבוהה במשך 3 דקות (השמן אמור לכסות מחצית מגובהן של חתיכות האבוקדו שיוספו בהמשך).
  4. טבלו כל חתיכת אבוקדו בפירורי הלחם, בבלילת הביצה ושוב בפירורי הלחם, והכניסו אותן למחבת. יש לטגן אותן על כל צדדיהן. כשחטיפי האבוקדו יהיו מוכנים יש להניחם על צלחת המרופדת במגבת נייר.
אופן הכנת המטבל יוגורט:
  1. קצצו את הפטרוזיליה וחתכו את מחצית האבוקדו שנותר לחתיכות קטנות. לאחר מכן הוסיפו את מיץ הלימון והיוגורט והכניסו לבלנדר. הוסיפו את שאר מרכיבי המתכון וערבלו היטב עד לקבלת מטבל במרקם אחיד.
  2. הגישו את חטיפי האבוקדו בעודם חמים, לצד מטבל האבוקדו.
מקור: זאב.ע
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.