header

מתכון לדג סלמון חתוך לרצועות, מצופות בפירורי לחם מתובלים

עם המתכון הנפלא הבא תוכלו להכין אצבעות דגים כחטיף לנשנוש או כחלק מארוחה, וגם ילדים יאהבו את התוצאה המצופה פירורי לחם שמזכירה שניצל.

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לדג סלמון חתוך לרצועות, מצופות בפירורי לחם מתובלים
רכיבים ל"אצבעות" דג:
פילה דג סלמון - ½ קג' (ללא עור ועצמות)
פירורי לחם - ¾ כוס
מלח - לפי הטעם
גבינה צהובה - 30 גר' (מגורדת)
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת ה"אצבעות" דג:
  1. חתכו את הסלמון לרצועות עבות. preperation מקור תמונה: kaex0r
  2. בצלחת עמוקה, ערבבו יחד ביצה, פפריקה, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
  3. בצלחת עמוקה נפרדת ערבבו את פירורי הלחם עם הגבינה המגורדת.
  4. במחבת עמוקה, חממו שמן על להבה בינונית-גבוהה, טבלו את אצבעות הדג תחילה בתערובת הביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, הכניסו למחבת וטגנו עד להזהבה מכל הצדדים. הגישו חם לצד רוטב אהוב.
מקור: דוד כהן
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.