עם המתכון הנפלא הבא תוכלו להכין אצבעות דגים כחטיף לנשנוש או כחלק מארוחה, וגם ילדים יאהבו את התוצאה המצופה פירורי לחם שמזכירה שניצל.
אופן הכנת ה"אצבעות" דג:
-
חתכו את הסלמון לרצועות עבות.
מקור תמונה:
kaex0r
-
בצלחת עמוקה, ערבבו יחד ביצה, פפריקה, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
-
בצלחת עמוקה נפרדת ערבבו את פירורי הלחם עם הגבינה המגורדת.
-
במחבת עמוקה, חממו שמן על להבה בינונית-גבוהה, טבלו את אצבעות הדג תחילה בתערובת הביצים ולאחר מכן בתערובת פירורי הלחם, הכניסו למחבת וטגנו עד להזהבה מכל הצדדים. הגישו חם לצד רוטב אהוב.
מקור: דוד כהן