header

מתכון לפיצה ים תיכונית עם לבבות דקל

המטבח הים תיכוני, והאיטלקי בפרט, הוא בעל השפעה גדולה במיוחד על זה הישראלי, ולכן חשבנו שהמתכון הבא יתאים בדיוק לחך של רובכם! הכירו את הפיצה הים-תיכונית, שמשלבת טעמים נפלאים של גבינת פטה, ירקות קלויים והדובדבן שבקצפת - לבבות דקל. בתיאבון!
זמן הכנה: 10 דקות
כמות יחידות: 1
רמת קושי: קל
מתכון לפיצה ים תיכונית עם לבבות דקל מקור תמונה: thespruceeats.com
רכיבים לפיצה ים תיכונית עם לבבות דקל:
בצק פיצה מוכן - 450 גרם (קנוי או ביתי)
שמן זית - 2-3 כפות
אורגנו - 1 כף (יבש)
פלפל קלוי - ½1 (פרוסים לרצועות דקות)
בצל - ½ (בינוני, פרוס דק)
עגבניות שרי - 170 גרם
גבינת פטה - 170 גרם
לבבות דקל - ⅓ כוס (פרוסים דק)
פטרוזיליה - 1 כף (טרייה, קצוצה)
אופן הכנת פיצה ים תיכונית עם לבבות דקל:
  1. חממו מראש תנור ל-240 מעלות. אם התנור שלכם לא מאפשר זאת, כוונו לעוצמה המרבית.
  2. רדדו את בצק הפיצה והתאימו אותו לגודל הרצוי, לאחר מכן הניחו אותו על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה משומן.
  3. מעל הבצק זילפו 1 כף שמן זית ואורגנו.
  4. פזרו את רצועות הפלפל, הבצל והשרי על פני הבצק, והכניסו לאפייה של 10 דקות.
  5. הוציאו מהתנור, פזרו מעל הירקות את לבבות הדקל וגבינת הפטה והחזירו בחזרה לאפייה של 8 דקות נוספות, או עד שקצוות הבצק מקבלים גוון חום-זהוב.
  6. בסיום זרו מעט מלח, זילפו את שמן הזית הנותר וקשטו במעט פטרוזיליה בשביל הצבע - ואכלו בתאבון!
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.