header

מתכון לתערובת קייג'ון חריפה לתיבול בשר

במטבח האמריקאי נוהגים לתבל את מאכלי הגריל והברביקיו בתערובת קייג'ון, שמקורה הוא במטבח הקייג'וני של צאצאי המתיישבים הצרפתיים בקנדה. התערובת משלבת מספר פלפלים שמספקים לה טעם חריף וחמים, ומומלץ להשתמש בה בהכנת עוף או פרגיות. אם אתם מרגישים מעט הרפתקנים תוכלו להוסיף אותה גם למנות דג ואפילו למרקים.

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת קייג'ון חריפה לתיבול בשר מקור תמונה: killingthyme.net
רכיבים לתערובת קייג'ון:
פפריקה - ½2 כפיות
אבקת צ'ילי - ½1 כפיות
פלפל קאיין - ½1 כפיות (אפשר להוסיף עוד לפי הטעם)
פלפל שחור - ¼ כפית
אורגנו - ¼ כפית
קורנית - ¾ כפית
מלח - 1 כפית
אופן הכנת התערובת קייג'ון:
  1. ערבבו את כל המרכיבים יחדיו בקערה קטנה.
  2. העבירו את תערובת התבלינים לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.