אוהבים לאכול פנקייק ומחפשים גרסה נטולת גלוטן? מאסתם בארוחת הבוקר הרגילה או רוצים לשלב תוספת מגניבה ובריאה בכל ארוחה אחרת? אתם מוזמנים להכיר את הגרסה המושלמת הזאת לפנקייקים שאמנם לא מכילים קמח – אבל מלאים בירקות בריאים ובתבלינים טעימים. זהו ללא ספק אחד מהפנקייקים המלוחים המפנקים ביותר שתאכלו...
רכיבים לפנקייק מלוח ללא גלוטן:
אופן הכנת הפנקייק מלוח ללא גלוטן:
-
סננו ויבשו 2-3 פעמים את האורז שהשריתם והכניסו אותו לבלנדר יחד עם מים. ערבלו עד לקבלת תערובת חלקה.
-
הוסיפו לבלנדר את הפירה וערבלו למשך 30 שניות.
-
שפכו את תכולת הבלנדר לקערה וערבבו מעט כדי לוודא שקיבלתם תערובת חלקה.
-
הוסיפו לקערה את התבלינים, הג'ינג'ר ואבקת הסודה לשתייה וערבבו היטב.
-
הוסיפו לקערה את הירקות החתוכים והכוסברה וערבבו היטב.
-
שמנו מחבת עם 1-2 כפות שמן ושפכו מעליה 2 מצקות מהתערובת באופן שווה.
-
שפכו מעל לפנקייק כ-1 כפית שמן ולאחר שהצד התחתון שלו משחים טיפה, הפכו את הפנקייק וטגנו למשך דקה נוספת.
-
הסירו את הפנקייק מהמחבת והמשיכו להכין באותו אופן את שאר הפנקייקים.
-
הגישו חם לשולחן ושיהיה בתיאבון!