header

מתכון לתערובת תיבול לעוף מטוגן

התערובת הבאה מגיעה מנפאל ומקורה במטבח של שבט הנוואר, שם הכורכום נחשב למצרך בסיסי כמעט בכל הבישולים. בעזרתה תוכלו להכין את העוף המטוגן הטוב ביותר שאי פעם טעמתם!

זמן הכנה: 2 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לתערובת תיבול לעוף מטוגן מקור תמונה: raisingallergykids
רכיבים לתיבול לעוף מטוגן:
שום - 4 כפיות (טחון)
ג'ינג'ר - 2 כפיות (טחון)
כמון - 2 כפיות
כורכום - ¼1 כפיות
צ'ילי - ½ כפית (גרוס)
פלפל שחור - ¼ כפית (טחון)
מלח - ½2 כפיות
אופן הכנת התיבול לעוף מטוגן:
  1. ערבבו את כל המרכיבים יחדיו בקערה קטנה.
  2. העבירו את תערובת התבלינים לאריזה אטומה ושמרו אותה במקום קריר ומוצל.
מקור: מני לוי
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.