מתחשק לכם להתפנק במנה קלילה שבאה טוב במיוחד בארוחה שבתפר שבין הבוקר לצהריים - מה שמכונה בלעז בראנץ'? אז מהמתכון הבא תצא לכם מנה שמיועדת בדיוק בשביל זה. השילוב של פטריות, קייל וביצים גם מספק, גם משביע וגם בריא ומזין ביותר.
מקור תמונה:
bbc goodfood
רכיבים לבראנץ' ביצים עם פטריות וקייל:
אופן הכנת הבראנץ' ביצים עם פטריות וקייל:
-
במחבת נון-סטיק גדולה חממו את שמן הזית וטגנו עליו את שן השום הכתושה למשך דקה.
-
הוסיפו למחבת את הפטריות ובשלו עד שהן מתחילות להתרכך.
-
הוסיפו את הקייל; אם אין מספיק מקום לקייל במחבת, שימו חצי מהמכות, ערבבו עד שהקייל מתחיל לקמול מעט ואז הכניסו את השאר וטגנו.
-
שברו את הביצים ישירות לתוך המחבת ואז תנו להכל להתבשל במשך 2-3 דקות.
-
כסו את המחבת במכסה והמשיכו בבישול למשך 2-3 דקות נוספות, או עד שהביצים מוכנות בדרגה שאתם אוהבים.
-
העבירו לצלחות הגשה והגישו בליווי לחם. בתיאבון!