header

מתכון לקציצות ירק טבעוניות עם כרוב וגזר

בהרבה מתכוני קציצות יש ביצים, מה שאומר שאפילו אם מדובר בקציצות ירק, טבעונים ואנשים שמנסים להימנע מהרכיב הזה צריכים לעבוד קשה כדי למצוא מתכון שמתאים להם. היום החיפוש הזה נגמר, כי מצאתם מתכון לקציצות ירק טעימות שמשלבות כרוב וגזר, ויש בהן תחליף נהדר לביצים. כל מה שצריך לעשות זה להכניס כמה זרעי פשתן לקערה עם מים ולהמשיך לבשל לפי ההוראות במתכון המפתיע הזה...

זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות ירק טבעוניות עם כרוב וגזר מקור תמונה: micadeli.com
רכיבים לקציצות ירק עם כרוב וגזר:
זרעי פשתן - 2 כפות
מים - 7 כפות
כרוב - 500 גרם
גזר - 200 גרם (קלופים)
קמח - 2 כפות
אבקת אפייה - כפית
כורכום - כפית
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
שמן - לטיגון
אופן הכנת הקציצות ירק עם כרוב וגזר:
  1. מלאו קערה בכ-7 כפות מים והכניסו את זרעי הפשתן למשך כ-5-7 דקות. בינתיים ניתן לקלף ולשטוף את הגזר והכרוב.
  2. גררו את הגזר והכרוב לתוך קערה גדולה יחד עם קמח, אבקת אפייה, כורכום, ומלח ופלפל לפי הטעם, והוסיפו את זרעי הפשתן עם המים מהקערה הקטנה.
  3. ערבבו היטב ואל תחששו אם התערובת רטובה ודביקה.
  4. חממו 3-4 כפות שמן במחבת בינונית-גדולה והוסיפו בזהירות קציצות שטוחות שיצרתם מהתערובת. הרכיבים שבמתכון אמורים להספיק ליצירת 12-14 קציצות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.