אין אחד שלא אוהב עוגות ואין אחד שלא אוהב קרואסונים, אז למה לא לשלב את שתי האהבות האלה למאפה אחד מושלם שבו ניתן ליהנות מכל העולמות? אתם עומדים להכיר מתכון קל ופשוט להכנת עוגת קרואסון שכזו עם ציפוי קרמי נהדר של גבינת שמנת – אנחנו לא מכירים מישהו שיסרב ליהנות מהתענוג הנפלא הזה.
רכיבים לעוגת קרואסון עם קרם גבינה:
אופן הכנת העוגת קרואסון עם קרם גבינה:
-
חממו את התנור מראש ל-175 מעלות.
-
חתכו את הבצק כפי שמתואר בסרטון, לכדורים בגודל 2 ס"מ.
-
שמנו תבנית אפייה והניחו בתוכה את כדורי הבצק כשהם צמודים אחד לשני.
-
פזרו מעל הכל את השוקולד צ'יפס באופן שווה.
-
טרפו בקערה גדולה את גבינת שמנת עד שהיא מקבלת מרקם חלק וקרמי.
-
הוסיפו לגבינת השמנת את הסוכר וטרפו עד שהוא משתלב היטב, ואז את הביצים ותמצית הווניל, וטרפו שוב את הכל עד שהתערובת נהיית חלקה.
-
הוסיפו באיטיות חלב לתערובת ב-3 שלבים, וכל פעם ערבבו אותו לתוכה.
-
מזגו את התערובת באופן שווה על הבצק והמתינו 20 דקות.
-
אפו את הבצק בתנור למשך 45-50 דקות, עד שמרכז העוגה אפוי היטב.
-
הוציאו מהתנור, אפשרו לעוגה להתקרר למשך 10 דקות והגישו.
טיפ השף:
מומלץ להגיש עם גלידת וניל וסירופ שוקולד.