את ודאי מכירים את עוגיות האוראו המפורסמות של חברת נביסקו, שנחשבות לעוגיות הסנדוויץ' הנמכרות בעולם מאז המאה ה-20. הן מורכבות ממילוי וניל קרמי וטעים בין שתי עוגיות שוקולד. מקור השם אוראו לא ידוע, אך יש הטוענים שהאות O המופיעה בתחילת השם ובסופו מסמלת את שתי העוגיות העוטפות את קרם הווניל, והאותיות RE הן חלק מהמילהCREAM . במהלך השנים קמו הרבה מתחרים למותג המדובר, אבל אף אחד מהם לא הצליח לשחזר את ההצלחה רבת השנים של העוגייה הטעימה.
העוגייה קיימת גם בטעמים מיוחדים: קינמון, בוטנים, שוקולד, מנטה, גבינה ותותים, תפוח קינמון ועוד, אולם מבחר העוגיות בארץ מצומצם מאוד לעומת המגוון הגדול הקיים בעולם. ברשתות השיווק ניתן למצוא בעיקר את העוגיות עם מילוי השוקולד או הווניל, ואת הגרסאות העבות והדקות יותר, וחבל. העוגיות מככבות גם במגוון קינוחים כמו: עוגות גבינה, גלידות ומשקאות, קינוחי כוסות ועוד. במתכון הבא של ליזי שמחון תלמדו להכין את הגרסה הביתית לעוגיות המשגעות האלה, ומעתה תוכלו ליהנות מהן בכל זמן שרק תרצו!