אם אף פעם עוד לא נהניתם מהחוויה של אכילת בורקס פריך וטעים שהכנתם במו ידיכם, היום אתם תגלו כמה קל לעשות זאת בעזרת המתכון והסרטון שלפניכם. שלב אחרי שלב, בצורה ברורה ונעימה אתם תלמדו מטבח מקצועי את הסודות והטריקים להכנת בורקס פשוט וטעים בקלות. קוראים לו מקס מלכיאל, והוא נולד בעיר דושנבה (בירת טג'יקיסטן), הגיע לישראל בגיל 19 ולאחר מספר שנים נדד לארצות שונות בחו"ל במסגרת העבודה שלו. כשרואים את הסרטונים שבהם הוא מדגים איך מכינים מאכלים שונים, כמו הבורקסים הנפלאים שאתם עומדים להכיר, אי אפשר שלא לפתח תיאבון ורצון להתחיל לבשל ולאפות גם כן...