אין אחד שלא אוהב טוסט כארוחה זריזה, אך אם אתם רוצים לשדרג מעט את המנה, להשקיע בה טיפה יותר ולתת לה אופי רציני ואף אלגנטי, נסו את המתכון הבא שאחריו לא תוכלו חזור לאכול טוסט כמו פעם.
אופן הכנת הטוסט יין:
-
המיסו את החמאה במחבת על אש בינונית.
-
הוסיפו למחבת את הבצל וערבבו אותו היטב בחמאה.
-
ברגע שהבצל מתחיל להתרכך, הוסיפו את השום, הרוזמרין והתימין, וטגנו למשך מספר דקות.
-
בזקו מעל את הקמח וערבבו היטב.
-
הוסיפו את היין האדום, ובשלו עד שהאלכוהול נשרף כולו ונותרו מספיק נוזלים כדי למלא כף אחת.
-
מרחו את התערובת שטיגנתם על פרוסת לחם, ופזרו מעל הכול את הגבינה.
-
סגרו את הטוסט עם פרוסת הלחם השנייה, ומרחו חמאה על חלקיהם החיצוניים של הפרוסות.
-
טגנו את הטוסט על מחבת מ-2 הצדדים עד שהם משחימים והגישו.
טיפ השף:
אם נשאר עוד קצת רוטב, תוכלו לזלוף אותו מעל לטוסט.
מקור: אלינה שפובלוב