header

מתכון לסיידר תפוחים ויין

המשקה הקלאסי לחימום לילות החורף הקרים הוא ללא ספק סיידר התפוחים החם, וכשמשלבים במתכון מעט יין, מקבלים מנה שתייה טעימה ומחממת במיוחד.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסיידר תפוחים ויין
רכיבים לסיידר תפוחים:
קינמון - 1 מקל
יין אדום - 70 מ''ל
תפוח-עץ - 4 פלחים (טריים לקישוט)
אופן הכנת הסיידר תפוחים:
  1. חממו בסיר קטן את סיידר התפוחים ביחד עם היין האדום ומקל הקינמון עד לרתיחה.
  2. מזגו את המשקה לכוס קוקטייל גבוהה.
  3. לבסוף, הניחו פלחי תפוחים על גבי הכוס לקישוט.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.