header

מתכון לסנגרייה חמה

הסנגרייה, אשר מגיעה אלינו ממחוזות ספרד ופורטוגל, הינה פונץ' יין שבדרך כלל מוגש קר. כדי לחמם לכם את הגוף וגם את הלב, שינינו מעט את הגרסה המקורית, והפכנו את המתכון למשקה חם וטעים.

זמן הכנה: 8 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסנגרייה חמה
רכיבים לסנגריה:
יין אדום - 180 מ"ל (יבש)
סוכר - 1 כפית
מים - מעט (רותחים)
מיץ תפוזים - ¼ כוס
קינמון - 1 מקל
ציפורן - 1 כפית
תפוח עץ - מעט (קוביות לקישוט)
תפוז - מעט (קוביות לקישוט)
אופן הכנת הסנגריה:
  1. המיסו סוכר במעט מים רותחים ונניח לו להצטנן.
  2. הניחו בסיר את הפירות החתוכים, וצקו עליהם את הסוכר המומס, יחד עם הליקר, מיץ התפוזים, הקינמון והציפורן.
  3. לבסוף הוסיפו את היין, חממו הכל על אש קטנה והעבירו את התערובת לקנקן המתאים להגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.