header

מתכון לחטיף אספרגוס

מעבר לטעמו הייחודי, האספרגוס הוא בעל יתרונות בריאותיים שונים החל מנוגדי חמצון ועד להיותו מקור נהדר למגוון רחב של ויטמינים וברזל. החדשות המשמחות ביותר הן שעם מעט מאוד רכיבים ועבודה, אפשר להפוך אותו גם למנת פתיחה נהדרת בבצק.

זמן הכנה: 5 דקות
כמות סועדים: 8
רמת קושי: קל
מתכון לחטיף אספרגוס מקור תמונה: repurposedlife
רכיבים למלית אספרגוס ופרמז'ן:
אספרגוס - 1 חבילה (טרי ושטוף)
חמאה - 50 גר'
גבינת פרמזן - חופן (מגוררת)
רכיבים לגלילי פילו:
בצק פילו - 4 דפים
שמן - מעט (למריחת העלה)
אופן הכנת המלית אספרגוס ופרמז'ן:
  1. חממו את התנור מראש ל-180 מעלות.
  2. רפדו תבנית בנייר אפייה והתיזו עליו מעט שמן.
  3. הרתיחו מים בסיר, פזרו מעט מלח באופן אחיד והכניסו לתוכו אספרגוס. בשלו את האספרגוס למשך כ-2 דקות או עד שהמים חוזרים לבעבע.
  4. עם תום הבישול, סננו את המים, קררו את האספרגוס עם מים צוננים והקפידו לייבשו עם מגבת.
  5. חתכו את האספרגוס לחלקים שווים והברישו אותו בחמאה מכל צדדיו.
  6. טבלו את האספרגוס ביסודיות בקערת גבינת פרמזן מגוררת.
  7. כעת, כל שנותר הוא לעטוף את האספרגוס בבצק ולאפות עד להשחמת הגבינה!
אופן הכנת הגלילי פילו:
  1. מרחו עלה במעט שמן, הניחו את האספרגוס המצופה וגלגלו לרולדה.
  2. הברישו במעט שמן נוסף, ואפו בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: טוביה.פ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.