אם אתם אוהבים בשר וגם אם לא, ההמבורגר הבא ילהיב וירגש אתכם, משום שתשלבו בו גבינת חלומי עם פסטו ליצירת טעם שישמח את בלוטות הטעם שלכם. לצדו תאכלו גם צ'יפס, ממש כמו במסעדת מזון מהיר, אך גם הוא יהיה גרסה בריאה יותר שמבוססת על בטטה במקום תפוחי אדמה – בקיצור ארוחה מושלמת ומיוחדת לשבועות!
מקור תמונה:
hellofresh
רכיבים להמבורגר חלומי-פסטו:
אופן הכנת ההמבורגר חלומי-פסטו:
-
חממו את התנור מראש ל-200 מעלות.
-
הניחו את חתיכות הבטטה על תבנית מרופדת בנייר אפייה, זלפו עליהן כפית שמן זית ופזרו מעל את הרוזמרין. תבלו עם מלח ופלפל לפי הטעם והכניסו לתנור ל-35-40 דקות, או עד שהבטטה הופכת לרכה וזהובה. מומלץ להכניס גם את הלחמניות לתנור למשך 5 דקות.
-
מיד לפני ההגשה, חממו את שאר השמן על מחבת מעל אש בינונית-גבוהה, וטגנו את פרוסות החלומי במשך 1-2 דקות בכל צד, או עד שיזהיבו.
-
כדי להרכיב את ההמבורגר, מלאו כל לחמנייה בעלי ארוגולה, עגבניות, חלומי וכמות נדיבה של פסטו. הגישו לצד צ'יפס הבטטה.
מקור: דנית אליהו