header

מתכון למילוי סלמון ועשבי תיבול – פשוט וטעים

כשהוא קריספי ופריך מבחוץ וטעים רך ומזין מבפנים, מאפה הסלמון ועשבי התיבול שלכם יעניק טעם מדהים ונעים לחך ויוסיף נקודה נוספת לרפרטואר הבישול שלכם. המתכון הבא מוקדש לאוהבי הדגים!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון למילוי סלמון ועשבי תיבול – פשוט וטעים מקור תמונה: delicious
רכיבים למלית סלמון:
שמן זית - ½1 כפות
שן שום - 1 (טחונה)
בזיליקום, נענע, פטרוזיליה - 1 כף (קצוצים דק)
גרידת לימון - מ- 1 לימון
פילה סלמון - 400 גר' (ללא עור ועצמות)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
רכיבים לגלילי פילו:
בצק פילו - 4 דפים
שמן - מעט (למריחת העלה)
אופן הכנת המלית סלמון:
  1. מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. ערבבו את השמן, השום ועשבי התיבול בקערה והוסיפו מלח ופלפל.
  3. חתכו את פילה הסלמון לרצועות מלבניות.
  4. פרסו את הבצק המיועד, חיתכו אותו לגודל המתאים והברישו את משטח הבצק החתוך עם רוטב עשבי התיבול.
  5. הניחו את פילה הסלמון החתוך על הבצק והברישו אותו שנית ברוטב.
  6. סגרו את הבצק ואפו אותו במשך 15 דקות. בתיאבון!
אופן הכנת הגלילי פילו:
  1. מירחו עלה במעט שמן, הניחו מספר כפות מהמלית וגלגלו לרולדה.
  2. הברישו במעט שמן נוסף, ואפו בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: אורלי.מ
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.