כשהוא קריספי ופריך מבחוץ וטעים רך ומזין מבפנים, מאפה הסלמון ועשבי התיבול שלכם יעניק טעם מדהים ונעים לחך ויוסיף נקודה נוספת לרפרטואר הבישול שלכם. המתכון הבא מוקדש לאוהבי הדגים!
מקור תמונה:
delicious
אופן הכנת המלית סלמון:
-
מחממים את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
-
ערבבו את השמן, השום ועשבי התיבול בקערה והוסיפו מלח ופלפל.
-
חתכו את פילה הסלמון לרצועות מלבניות.
-
פרסו את הבצק המיועד, חיתכו אותו לגודל המתאים והברישו את משטח הבצק החתוך עם רוטב עשבי התיבול.
-
הניחו את פילה הסלמון החתוך על הבצק והברישו אותו שנית ברוטב.
-
סגרו את הבצק ואפו אותו במשך 15 דקות. בתיאבון!
אופן הכנת הגלילי פילו:
-
מירחו עלה במעט שמן, הניחו מספר כפות מהמלית וגלגלו לרולדה.
-
הברישו במעט שמן נוסף, ואפו בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 180° מעלות עד להזהבה.
מקור: אורלי.מ