header

מתכון לכריך שניצל פנקו בנוסח קליפורניה

מכירים את זה שלקראת שעת הצהריים או בשעות אחר הצהריים, אתם נתקפים בתחושת רעב לא מוסברת? בדיוק לשם כך, כדאי להכיר מנות קטנות וטעימות שמשביעות את הרעב הרגעי ושיעזרו לכם להגיע לארוחה הבאה בשלום. מנה שכזו תזכו להכיר כעת והיא לא רק טעימה ופשוטה להכנה, אלא גם מעשי ידיו של השף המפורסם גורדון רמזי!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לכריך שניצל פנקו בנוסח קליפורניה מקור תמונה: gordonramsay
רכיבים לסנדביץ' שניצל פנקו בנוסח קליפורניה:
קמח - 50 גרם
ביצים - 2 (טרופות)
פצפוצי אורז - 150 גרם (ניתן להחליף בפנקו)
אבקת שום - 2 כפיות
אבקת בצל - 2 כפיות
פפריקה מתוקה - 4 כפיות
מרווה - 1 כפית (מיובשת)
חזה עוף - 8 פרוסות (ללא עצמות)
אבוקדו - 1 (קלוף ופרוס)
חסה אייסברג - ½ (קרועה לגזרים)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
רוטב טבסקו - לפי הטעם (להגשה)
אופן הכנת הסנדביץ' שניצל פנקו בנוסח קליפורניה:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות והניחו את הקמח, הביצים ופצפוצי האורז בשלוש קערות נפרדות.
  2. תבלו את הקמח במלח ופלפל והוסיפו אל הביצים את אבקת השום, אבקת הבצל, הפפריקה והמרווה וערבבו היטב.
  3. מעכו בעזרת ידיכם את פצפוצי האורז כך שיהיו שברים קטנים אך לא אבקה.
  4. טבלו חתיכת עוף בקמח כך שהיא מכוסה היטב מכל צדדיה, הסירו עודפים וטבלו אותה בתערובת הביצים, תנו לשאריות לטפטף והניחו אותה בתוך קערת פצפוצי האורז, צפו אותה מכל צדדיה והניחו אותה בתבנית מצופה בנייר אפייה – חזרו על פעולה זו עם כל חתיכות חזה העוף.
  5. הכניסו את התבנית אל התנור ואפו במשך 25-30 דקות עד לקבלת גוון זהוב כאשר לאחר 15 דקות יש להפוך את חתיכות חזה העוף.
  6. פרסו את הלחמניות וחלקו את פרוסות האבוקדו ביניהן בכמות שווה ועליהן פזרו קרעי חסה.
  7. לאחר שחתיכות חזה העוף מוכנות, הוציאו אותן מהתנור והניחו בכל לחמנייה 1-2 חתיכות חזה עוף, הוסיפו מעט טבסקו מעל ומיונז ביתי, סגרו את הלחמניות והגישו מיד.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.