header

מתכון לעוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן

כל מי ששומר על כשרות בחג הפסח מכיר היטב את עוגיות היין האהובות, אך לעתים הן כבר נמאסות עלינו. לכן, כדאי להכיר את העוגיות הבאות שיהוו תחליף הולם ואולי אף טעים יותר מעוגיות היין. הכירו את עוגיות חמאת הבוטנים ללא גלוטן!

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 20
רמת קושי: קל
מתכון לעוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן מקור תמונה: allrecipes
רכיבים לעוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן:
סוכר חום - ½ כוס
סוכר לבן - ½ כוס
ביצה - 1
חמאת בוטנים - ¼ כוס (טבעית)
חמאת קשיו - ¼ כוס
מרגרינה - ½ כוס
סודה לשתייה - ½ כפית
קמח תירס - ½ כוס
קמח טפיוקה - ½ כוס
אופן הכנת העוגיות חמאת בוטנים ללא גלוטן:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. ערבבו בקערה בינונית מרגרינה, סוכר חום, סוכר לבן וביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. הוסיפו את חמאת הבוטנים והקשיו אל הקערה ולאחר ערבוב הוסיפו פנימה את שאר המצרכים – סודה לשתייה, קמח תירס, קמח טפיוקה וקמח תפו"א.
  4. ערבבו היטב את תכולת הקערה עד לקבלת בצק אחיד.
  5. דלו מהקערה כדורים של בצק בגודל מעט קטן מכדורי פינג פונג, שטחו אותם והניחו על תבנית עם נייר אפייה משומן קלות במרווחים של 1-2 ס"מ אחד מהשני.
  6. הכניסו את התבנית אל התנור ואפו במשך 8-10 דקות או עד שהשוליים מתחילות להזהיב.
  7. הוציאו את התבנית מן התנור, הניחו לה להתקרר ולאחר מכן הגישו את העוגיות הטעימות.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.