נשיקות שוקולד הן דבר מדהים כשלעצמו, אך כשבוחרים לשלב אותן כחלק ממתכון לעוגיות מיוחדות, הן משודרגות פלאים. את העובדה הזאת תוכלו לגלות בעצמכם בעזרת המתכון הבא שמשלב גם חמאת בוטנים ופצפוצי אורז שיגרמו לכם להתאהב בתוצר הסופי. אז קדימה, גשו למטבח והיעזרו בילדיכם מפני שהמתכון כה פשוט להכנה, אז מוטב שגם הם ילמדו כיצד לפנק אתכם אחר יום עבודה ארוך.
רכיבים לעוגיות נשיקות שוקולד וחמאת בוטנים:
אופן הכנת העוגיות נשיקות שוקולד וחמאת בוטנים:
-
ערבבו בסיר בינוני מעל אש בינונית את סירופ התירס והסוכר תוך כדי ערבוב מתמיד עד לרתיחה.
-
הסירו את הסיר מן האש והוסיפו אליו את חמאת הבוטנים ותמצית הווניל – ערבבו היטב.
-
שפכו את פצפוצי האורז לקערה גדולה ושפכו עליהם את תערובת חמאת הבוטנים.
-
ערבבו היטב את החומרים כך שכל פצפוצי האורז יכוסו בתערובת חמאת הבוטנים.
-
אספו 26 כדורים מהתערובת בקוטר של כ-4 ס"מ והניחו על מגש מרופד בנייר אפייה.
-
דחפו את נשיקות השוקולד למרכז כל כדור וסדרו את העוגייה כבסיס הנשיקה.
-
הניחו בצד להתקררות למשך מספר דקות והגישו אל הסועדים בשמחה.