header

מתכון לספגטי עם כדורי טונה איטלקיים

אם עד היום אכלתם רק ספגטי בולונז או עם כדורי בשר, כדאי לכם מאוד להכיר אפשרות שלישית שמשודרגת עם כדורי טונה טעימים. המתכון המיוחד הזה ישמש אתכם לצורך הכנת ארוחת ערב קלילה או כמנת פרווה לארוחות שאינן מכילות בשר. בכל מקרה הטעם המשובח והניחוח הארומתי של המנה הזו יגרמו לסועדים לנהור אל עבר השולחן שלכם.
זמן הכנה: 20 דקות
כמות סועדים: 4
רמת קושי: קל
מתכון לספגטי עם כדורי טונה איטלקיים מקור תמונה: bbcgoodfood
רכיבים לספגטי עם קציצות טונה:
טונה - 2 קופסאות (בשמן, מסוננות)
צנוברים - מעט
גרידת לימון - מ-1 לימון
פטרוזיליה - חופן (קצוצה גס)
פרורי לחם - 50 גרם
ביצה - 1 (טרופה)
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
ספגטי - 400 גרם (לא מבושל)
רוטב פסטה - 500 גרם (קנוי)
שמן - 2-3 כפות (לטיגון)
אופן הכנת הספגטי עם קציצות טונה:
  1. בשלו את הספגטי על פי ההוראות המופיעות על השקית וסננו ממים.
  2. כעת, ערבבו בקערה פתיתי טונה, צנוברים, פטרוזיליה, פרורי לחם וביצה לכדי עיסה לא רטובה מדי ולא יבשה. תבלו לפי הטעם והניחו בצד.
  3. חממו מחבת עם מעט שמן, צרו כדורים בגודל של כדור פינג פונג וטגנו בשמן החם כ-5 דקות או עד להשחמה, הפכו צד וטגנו עוד דקה בערך.
  4. טגנו את כל העיסה, העבירו את הכדורים המוכנים למסננת ובינתיים חממו את הרוטב המוכן.
  5. כאשר הרוטב מבעבע, הכניסו את כדורי הדג ובשלו כדקה יחדיו תוך כדי ערבוב.
  6. כשהרוטב עם כדורי הדג מוכן, חלקו ספגטי מבושל לצלחות הגשה, צקו עליו מהרוטב החם יחד עם כדורי הטונה והגישו.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.