אם עד היום אכלתם רק ספגטי בולונז או עם כדורי בשר, כדאי לכם מאוד להכיר אפשרות שלישית שמשודרגת עם כדורי טונה טעימים. המתכון המיוחד הזה ישמש אתכם לצורך הכנת ארוחת ערב קלילה או כמנת פרווה לארוחות שאינן מכילות בשר. בכל מקרה הטעם המשובח והניחוח הארומתי של המנה הזו יגרמו לסועדים לנהור אל עבר השולחן שלכם.
מקור תמונה:
bbcgoodfood
רכיבים לספגטי עם קציצות טונה:
אופן הכנת הספגטי עם קציצות טונה:
-
בשלו את הספגטי על פי ההוראות המופיעות על השקית וסננו ממים.
-
כעת, ערבבו בקערה פתיתי טונה, צנוברים, פטרוזיליה, פרורי לחם וביצה לכדי עיסה לא רטובה מדי ולא יבשה. תבלו לפי הטעם והניחו בצד.
-
חממו מחבת עם מעט שמן, צרו כדורים בגודל של כדור פינג פונג וטגנו בשמן החם כ-5 דקות או עד להשחמה, הפכו צד וטגנו עוד דקה בערך.
-
טגנו את כל העיסה, העבירו את הכדורים המוכנים למסננת ובינתיים חממו את הרוטב המוכן.
-
כאשר הרוטב מבעבע, הכניסו את כדורי הדג ובשלו כדקה יחדיו תוך כדי ערבוב.
-
כשהרוטב עם כדורי הדג מוכן, חלקו ספגטי מבושל לצלחות הגשה, צקו עליו מהרוטב החם יחד עם כדורי הטונה והגישו.