header

מתכון לסלט אבטיח ומלפפונים קיצי

 המתכון הבא משלב ירקות ופירות, ביניהם האבטיח הידוע כמלך פירות הקיץ. החיבור הנועז יוצר סלט פריך, מלוח וטעים להפליא עד כדי כך שכאשר תגישו אותו לארוחה הבאה תקבלו מחמאות רבות ותשבחות.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לסלט אבטיח ומלפפונים קיצי מקור תמונה: delightfulemade
רכיבים לסלט אבטיח:
מלפפונים - 5 (בינוניים)
אבטיח - 3 כוסות (חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ)
מלון כתום - 3 כוסות (חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ)
בצלים ירוקים - 2 (קצוצים)
רכיבים לרוטב:
חומץ לבן - ¼ כפית
מיץ לימון - ¼ כוס
גרידת לימון - 2 כפיות
שמן - 2 כפות
ג'ינג'ר - 1 כף (טרי, מגורד)
שיני שום - 2 (כתושות)
מלח - ½ כפית
פלפל שחור - ½ כפית
אופן הכנת הסלט אבטיח:
  1. הכניסו את כל רכיבי הסלט לקערה וערבבו היטב.
  2. צקו את הרוטב מעל, ערבבו שוב והגישו.
אופן הכנת הרוטב:
  1. הכניסו את כל מרכיבי הרוטב לקערה קטנה וערבבו הכל יחד.
  2. הניחו בצד עד להגשה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.