header

מתכון ללחמניות כתר במילוי גבינת שמנת

מתכון לחמניות הכתר עם גבינת השמנת הבא יכתיר אתכם לאלופי המטבח, והשבחים שתקבלו יגרמו לכם להסמיק מרוב אושר. אם גם אתם רוצים להיות מסמרי הערב בזכות המנה שהכנתם, כדאי לכם לנסות את המתכון הבא.
זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון ללחמניות כתר במילוי גבינת שמנת מקור תמונה: es.postila
רכיבים ללחמניות:
ביצה - 2 (אחת לבצק ואחת למריחה)
חלב - 200 מ"ל (פושר - כ-1 כוס)
שמן קנולה - 100 מ"ל (כ-½ כוס)
קמח - 470 גרם (כ-⅓3 כוסות)
אבקת סוכר - 1 כפית
מלח - 1 כפית
גבינת שמנת - 200 גרם
שומשום - מעט (לזרייה)
אופן הכנת הלחמניות:
  1. הכניסו לקערת המיקסר קמח, ביצה, חלב, שמרים, מלח, אבקת סוכר ושמן. ערבלו הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד וגמיש.
  2. העבירו לקערה משומנת מעט, כסו והתפיחו עד להכפלת נפח הבצק.
  3. הפעילו את התנור על חום של 160 מעלות ושמנו מעט תבנית שקעים מסיליקון או מתכת.
  4. לאחר שהבצק תפח, חלקו אותו ל-12 חלקים שווים. preperation מקור תמונה: es.postila
  5. רדדו כדור אחד לעלה מעט מאורך, מרחו מעט גבינת שמנת בכשליש מגודל העלה שנוצר ובעזרת סכין חדה צרו 7 רצועות בשני השלישים הנותרים. (כמו בתמונה) preperation מקור תמונה: es.postila
  6. גלגלו את הבצק מהחלק המרוח בגבינה על כל האורך עד לקצה הרצועות. preperation מקור תמונה: es.postila
  7. צרו שבלול מהגליל והניחו בתבנית המשומנת, הברישו במעט ביצה טרופה וזרו מעט שומשום. עשו כך עם כל שאר כדורי הבצק והניחו להתפחה של כ-15-20 דקות. preperation מקור תמונה: es.postila
  8. לאחר ההתפחה הכניסו את התבנית לתנור ואפו כ-20-25 דקות עד להזהבה, הוציאו מהתנור והגישו. preperation מקור תמונה: es.postila
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.