מלבד היותו תוסף מעולה לצד מנות רבות, אורז יכול לעמוד גם בפניי עצמו ולככב במנות בתור רכיב מרכזי. אם נשאר לכם אורז מארוחה שהכנתם, או שאתם פשוט רוצים להכין אותו בצורה חדשה, המתכון הבא הוא בשבילכם.
מקור תמונה:
Nicole
אופן הכנת הקציצות אורז:
-
בקערה בינונית, ערבבו את כל הרכיבים מלבד החמאה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
חממו מחבת על להבה בינונית והמיסו עליה את החמאה עד שהיא מתחילה להקציף.
-
בעזרת כף, קחו כל פעם חלק מהתערובת, הניחו במחבת ולחצו עליה בעזרת מרית לקבלת קציצות.
-
טגנו את קציצות האורז למשך 2 דקות מכל צד או עד שהן יזהיבו. אם החמאה לא תספיק, הוסיפו עוד ממנה למחבת והמשיכו לטגן את הקציצות.