את המתכון הבא ניתן להכין משאריות בשר הבקר מהארוחה של אתמול, או להתפנק על רצועות דקות פרוסות וצלויות של נתח בשר טרי ועסיסי. הניחוח המגרה שיתפשט בכל הבית בעת הכנת המנה יגרום לכל בני הבית לנהור למטבח ולראות מה מתבשל בו.
מקור תמונה:
thekitchn
אופן הכנת הפיתה:
-
חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
-
אם החלטתם למרוח בפיתה חומוס או טחינה עשו זאת כעת. אם לא, מלאו את שני חצאי הפיתה ברצועות הבשר, עלי רוקט ועגבניות שרי, תבלו במלח ופלפל והגישו חם.