header

מתכון לפיתה עם ירקות ורצועות בשר

את המתכון הבא ניתן להכין משאריות בשר הבקר מהארוחה של אתמול, או להתפנק על רצועות דקות פרוסות וצלויות של נתח בשר טרי ועסיסי. הניחוח המגרה שיתפשט בכל הבית בעת הכנת המנה יגרום לכל בני הבית לנהור למטבח ולראות מה מתבשל בו.

זמן הכנה: 5 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לפיתה עם ירקות ורצועות בשר מקור תמונה: thekitchn
רכיבים לפיתה:
פיתה - 1 (עדיף מקמח מלא)
בשר בקר - 200-250 גר' (מבושל או צלוי, חתוך לרצועות דקות)
טחינה - לפי הטעם (או ממרח חומוס - לא חובה)
עגבניות שרי - 4-5 (חצויות לאורכן)
עלי רוקט - חופן
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת הפיתה:
  1. חצו בעזרת סכין את הפיתה לשתיים ופיתחו את שני הצדדים ליצירת כיס למילוי.
  2. אם החלטתם למרוח בפיתה חומוס או טחינה עשו זאת כעת. אם לא, מלאו את שני חצאי הפיתה ברצועות הבשר, עלי רוקט ועגבניות שרי, תבלו במלח ופלפל והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.