מרגריטה היא אחד המשקאות האלכוהוליים הנודעים ביותר בעולם, והיא מכילה ליים, טקילה ורכיבים אחרים שיעלו חיוך על פניו של כל אדם. את הקינוח שמקבל השראה מהמשקה הנודע, מומלץ להרחיק מילדים ולשמור לחברת מבוגרים שישמחו לקבל עוגת גבינה עם טוויסט טעים ומשכר.
מקור תמונה:
delish
אופן הכנת הנגיסי גבינה:
-
רפדו תבנית בגודל 22X22 בשני ניירות אפייה כך ששוליהם יבלטו מחוץ לתבנית.
-
בקערה גדולה ערבבו יחד חמאה, בייגלה וסוכר עד לקבלת מרקם אחיד. פזרו את התערובת על התבנית, הדקו אותה היטב לתחתית והכניסו למקפיא למשך 10 דקות.
-
בינתיים, ערבבו בקערת מיקסר גבינת שמנת עם אבקת סוכר עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. לאחר מכן הוסיפו לתערובת מיץ ליים, טקילה, תמצית וניל, מלח ו-¾ כמות מגרידת הליים, וערבלו בעזרת המיקסר עד לקבלת תערובת חלקה.
-
הוציאו את תערובת הבייגלה מהמקפיא, פזרו מעליה את התערובת הקרמית שהכנתם בסעיף הקודם ומרחו אותה באופן אחיד. פזרו את שארית גרידת הליים מעל העוגה.
-
הכניסו את התבנית למקפיא למשך 1 שעה. לאחר מכן הוציאו את התבנית הצוננת, שלפו את העוגה מהתבנית, חתכו אותה לקוביות בגודל אחיד והגישו.