הקציצות הרכות הללו מושלמות בתוך לחמנייה חמה לארוחת הצהריים, או בערב לצד תפוחי אדמה צלויים או ירקות מאודים. בשר הודו הוא רזה ודל בשומנים וקלוריות לעומת סוגי בשר אחרים כמו בקר וכבש, ולכן המתכון הזה מושלם לאלו מכם שרוצים ליהנות מקציצות עסיסיות בלי לשלם את המחיר הקלורי.
אופן הכנת הקציצות הודו:
-
ערבבו את כל הרכיבים בקערה עד קבלת תערובת אחידה והכניסו למקרר ל-30 דקות.
-
חממו שמן על מחבת לחום בינוני-גבוה, או תנור לטמפרטורה של 160 מעלות.
-
צרו קציצות בגודל הרצוי, שימו על המחבת החמה וטגנו אותן למשך כ-5 דקות מכל צד או עד שהן מבושלות לגמרי מבפנים. אם אתם מכינים את הקציצות בתנור, שימו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור למשך 15 דקות או עד שהקציצות משחימות.