header

מתכון לקציצות עוף עטופות בעלי כרוב

מדובר ב"כריך" טעים, בריא ומזין, כשכיסוני הכרוב מהווים חלופה בריאה לפרוסות לחם. את קציצות העוף ניתן להכין מראש, לחמם במיקרוגל או בטוסטר המשרדי ולעטוף אותן בכיסוני הכרוב כשהן חמות.

זמן הכנה: 25 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקציצות עוף עטופות בעלי כרוב
רכיבים לעוף:
עלי כרוב - ¼ קג' (שטופים ויבשים)
אבקת אפייה - 1 שקית (10 גר')
פירורי לחם - 2 כפות (לא חובה)
רכיבים לכיסונים:
אבוקדו - ¼ אבוקדו (חתוך דק)
עגבנייה - 1 (פרוסה דק)
חרדל דיז'ון - 2 כפיות
אופן הכנת העוף:
  1. ערבבו את העוף הטחון, הביצה ואבקת האפייה לכדי עיסה.
  2. תבלו לפי הטעם.
  3. צרו מהתערובת קציצות בגודל אחיד. ניתן לגלגל כל קציצה בפירורי לחם משני הצדדים.
  4. טגנו את הקציצות במחבת עד להשחמה.
  5. אחסנו בכלי אטום.
אופן הכנת הכיסונים:
  1. הניחו את עלי הכרוב על קרש חיתוך, והוסיפו קציצת עוף לתוך כל עלה. על גבי הקציצה פזרו חתיכות אבוקדו ועגבנייה פרוסה דק. ניתן לחתוך את הקציצות למספר חלקים על מנת לקבל כיסונים קטנים יותר.
  2. גלגלו כל עלה עד לקבלת כיסון, הדקו אותו היטב מכל הכיוונים והעבירו לכלי אטום. preperation
מקור: שירן ח.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.