הפריקסה הנודע הוא לחמניה המטוגנת בשמן עמוק וממולאת לאחר מכן בביצה, טונה, תפוח אדמה ועוד מגוון סלטים. מתכון הפריקסה שלפניכם קל מאוד להכנה ובסופו תתענגו על אחד ממטעמי המטבח הטוניסאי המסורתי עם כריך שהוא ארוחה מלאה.
מקור תמונה:
metro
אופן הכנת המילוי:
-
תבלו את הביצים ותפוחי האדמה במלח ופלפל שחור והניחו בצלוחיות נפרדות.
-
סדרו כל מלית בצלוחית או קערה נפרדת והגישו לצד לחמניות הפריקסה.
-
מלאו את לחמניית הפריקסה משלל התוספות ואיכלו בהנאה.