אם אתם מחובבי המרקים, אתם פשוט חייבים להכין את מתכון מרק הקינואה הבא. הטעם הנפלא וניחוחו של מרק הקינואה המהביל יגרום לכולם להצתופף סביב השולחן ורק לחכות שמנת המרק תגיע גם אליהם.
אופן הכנת המרק קינואה:
-
חממו שמן זית בסיר גדול על חום בינוני.
-
הכניסו פנימה בצל וטגנו כ-5 דקות עד שיהפוך לשקוף.
-
הוסיפו שום, סלרי, גזר ועשבי תיבול ובשלו כ-2 דקות.
-
לסיר המרק הוסיפו את הקינואה, שעועית, מרק ירקות/מים ועגבניות והביאו לרתיחה.
-
כסו והורידו את דרגת החום למינימום, בשלו במשך 25 דקות.
-
הוסיפו את עלי הקייל וממשיכים לבשל על חום נמוך. ערבבו מידיי פעם עד שעליי הקייל התרככו.
-
צקו למרקיות והגישו עם שקדי מרק או קרוטונים.