הכנת עוגה לא צריכה להיות תמיד עניין מסובך, מורכב ויקר. מתכון עוגת הביסקוויטים שלפניכם הוא הוכחה שניתן להכין עוגה המורכבת מחומרים פשוטים וכל זאת מבלי לפגום בטעם, כשהתוצאה היא עוגה קלאסית וטעימה שתענוג לאכול בכל עת.
מקור תמונה:
sofiedumont
אופן הכנת הקרם וניל:
-
צקו לקערה בינונית את כל רכיבי הקרם והחלו להקציף במהירות בינונית-גבוהה עד להיווצרות קרם יציב.
-
הניחו בצד והחלו בהרכבת העוגה.
אופן הכנת העוגה והרכבתה:
-
רפדו תבנית אינגלישקייק או כלי מלבני בגודל בינוני בנייר אפייה (בתחתית בלבד).
-
צקו את החלב לתוך צלחת עמוקה לטבילת הביסקוויטים.
-
טבלו ביסקוויט אחד בחלב (טבילה מהירה מבלי לעזוב על-מנת שלא יתפורר או ישבר), הניחו שכבה אחת על תחתית התבנית.
-
מרחו שכבה נדיבה של הקרם מעל שכבת הביסקוויטים.
-
חיזרו על שלבים 3 ו-4 כך שבשכבה האחרונה העליונה ביותר יישאר רק קרם וניל.
-
פזרו מעל הקרם שכבה נדיבה של שוקולד מגורד דק דק והכניסו למקרר ל-3 שעות לפחות.
טיפ השף:
ניתן להקפיא את העוגה ולהפשיר לפי הצורך.