header

מתכון לעוגת ביסקוויטים עם קרם וניל

הכנת עוגה לא צריכה להיות תמיד עניין מסובך, מורכב ויקר. מתכון עוגת הביסקוויטים שלפניכם הוא הוכחה שניתן להכין עוגה המורכבת מחומרים פשוטים וכל זאת מבלי לפגום בטעם, כשהתוצאה היא עוגה קלאסית וטעימה שתענוג לאכול בכל עת.

זמן הכנה: 15 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת ביסקוויטים עם קרם וניל מקור תמונה: sofiedumont
רכיבים לקרם וניל:
שמנת מתוקה - 1 מיכל (250 מ"ל)
אינסטנט פודינג - 1 חבילה (80 גר')
חלב - 1 כוס (200 מ"ל)
סוכר - 2 כפות
רכיבים לעוגה והרכבתה:
פתי בר - 1 חבילה וקצת (כ-500-600 גר')
חלב - 1 כוס
שוקולד חלב - 200 גר' (או מריר מגורד לקישוט)
אופן הכנת הקרם וניל:
  1. צקו לקערה בינונית את כל רכיבי הקרם והחלו להקציף במהירות בינונית-גבוהה עד להיווצרות קרם יציב.
  2. הניחו בצד והחלו בהרכבת העוגה.
אופן הכנת העוגה והרכבתה:
  1. רפדו תבנית אינגלישקייק או כלי מלבני בגודל בינוני בנייר אפייה (בתחתית בלבד).
  2. צקו את החלב לתוך צלחת עמוקה לטבילת הביסקוויטים.
  3. טבלו ביסקוויט אחד בחלב (טבילה מהירה מבלי לעזוב על-מנת שלא יתפורר או ישבר), הניחו שכבה אחת על תחתית התבנית.
  4. מרחו שכבה נדיבה של הקרם מעל שכבת הביסקוויטים.
  5. חיזרו על שלבים 3 ו-4 כך שבשכבה האחרונה העליונה ביותר יישאר רק קרם וניל.
  6. פזרו מעל הקרם שכבה נדיבה של שוקולד מגורד דק דק והכניסו למקרר ל-3 שעות לפחות.
טיפ השף:
ניתן להקפיא את העוגה ולהפשיר לפי הצורך.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.