קשה למצוא אנשים שלא אוהבים עוגות גבינה, ועם המתכון הבא תוכלו ללמוד כיצד להכין גירסה מיוחד לקינוח האהוב. עם בסיס של חטיפי גרנולה ומילוי גבינה ותותים נימוח וצונן, תוכלו לשלוף את הריבועים הממכרים הללו בכל עת מהמקרר ולהגיש לאורחים או לפנק את עצמכם.
מקור תמונה:
tablespoon
אופן הכנת העוגת גבינה:
-
חממו תנור ל-160 מעלות, רפדו תבנית בגודל 20*20 בנייר אפייה ושמנו אותו קלות.
-
הכניסו את חטיפי הגרנולה למעבד מזון והפעילו עד לקבלת פירורים דקים.
-
הכניסו מחצית מפירורי חטיפי הגרנולה לקערה, הוסיפו להם סוכר חום, קמח וחמאה מומסת וערבבו היטב.
-
פזרו את תערובת חטיפי הגרנולה על תבנית האפייה באופן אחיד והכניסו לתנור למשך 10 דקות. הוציאו וצננו קלות.
-
בקערת מיקסר, הקציפו יחד חלבונים וסוכר לבן בעזרת מיקסר ידני על מהירות גבוהה.
-
הוסיפו לקערה שמנת מתוקה והקציפו יחד במשך 5 דקות.
-
בקערה נפרדת, ערבבו יחד מיץ לימון עם גבינת שמנת מרוככת לקבלת תערובת אחידה במרקמה.
-
הוסיפו לקערה הזו את תערובת הקצפת, ערבבו ולבסוף הכניסו את חתיכות התותים.
מקור תמונה:
tablespoon
-
פזרו את תערובת הגבינה-תותים על תחתית חטיפי הגרנולה באופן אחיד, ופזרו מעל את יתר פירורי הגרנולה.
מקור תמונה:
tablespoon
-
כסו והקפיאו למשך 3 שעות לפחות. הוציאו, חתכו והגישו צונן.