header

מתכון לקינוח ריבועי קראנץ'-תות קפואים

קשה למצוא אנשים שלא אוהבים עוגות גבינה, ועם המתכון הבא תוכלו ללמוד כיצד להכין גירסה מיוחד לקינוח האהוב. עם בסיס של חטיפי גרנולה ומילוי גבינה ותותים נימוח וצונן, תוכלו לשלוף את הריבועים הממכרים הללו בכל עת מהמקרר ולהגיש לאורחים או לפנק את עצמכם.

זמן הכנה: 20 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לקינוח ריבועי קראנץ'-תות קפואים מקור תמונה: tablespoon
רכיבים לעוגת גבינה:
חטיפי גרנולה - 210 גר' (לבחירתכם)
סוכר חום - 2 כפות
סוכר לבן - ½ כוס
קמח - ¼ כוס
חמאה - 45 גר' (מומסת)
שמנת מתוקה - 1 כוס (להקצפה)
מיץ לימון - מ-1 לימון
גבינת שמנת - 110 גר' (מרוככת)
תותים - ½1 כוסות (קפואים, קצוצים במעבד מזון)
אופן הכנת העוגת גבינה:
  1. חממו תנור ל-160 מעלות, רפדו תבנית בגודל 20*20 בנייר אפייה ושמנו אותו קלות.
  2. הכניסו את חטיפי הגרנולה למעבד מזון והפעילו עד לקבלת פירורים דקים.
  3. הכניסו מחצית מפירורי חטיפי הגרנולה לקערה, הוסיפו להם סוכר חום, קמח וחמאה מומסת וערבבו היטב.
  4. פזרו את תערובת חטיפי הגרנולה על תבנית האפייה באופן אחיד והכניסו לתנור למשך 10 דקות. הוציאו וצננו קלות.
  5. בקערת מיקסר, הקציפו יחד חלבונים וסוכר לבן בעזרת מיקסר ידני על מהירות גבוהה.
  6. הוסיפו לקערה שמנת מתוקה והקציפו יחד במשך 5 דקות.
  7. בקערה נפרדת, ערבבו יחד מיץ לימון עם גבינת שמנת מרוככת לקבלת תערובת אחידה במרקמה.
  8. הוסיפו לקערה הזו את תערובת הקצפת, ערבבו ולבסוף הכניסו את חתיכות התותים. preperation מקור תמונה: tablespoon
  9. פזרו את תערובת הגבינה-תותים על תחתית חטיפי הגרנולה באופן אחיד, ופזרו מעל את יתר פירורי הגרנולה. preperation מקור תמונה: tablespoon
  10. כסו והקפיאו למשך 3 שעות לפחות. הוציאו, חתכו והגישו צונן.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.