קשה לנצח את השילוב האהוב של עוגיות לצד התה, ועם המתכון הבא תוכלו לתת טוויסט "משכר" לזוג האהוב. העוגיות המתובלות שתכינו בעזרת המתכון הבא הן בטעם שלא הכרתם, ותוכלו להכין אותן במהירות בכל פעם שיתחשק לכם משהו מתוק.
מקור תמונה:
bakeyourday
אופן הכנת העוגיות ויסקי:
-
חממו את התנור ל-160 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה.
-
הכניסו לקערה בינונית קמח, אבקת סודה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט ופלפל אנגלי וערבבו היטב.
-
הכניסו לקערת מיקסר את שלושת סוגי הסוכר ואת החמאה המרוככת וערבלו יחד בעזרת מיקסר ידני על מהירות גבוהה.
-
הוסיפו לקערת המיקסר ביצה, חלבון ותמצית וניל, וערבבו היטב. הוסיפו את הוויסקי והמשיכו לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
הנמיכו את מהירות המיקסר והוסיפו את תערובת הרכיבים היבשים. ערבלו עד לקבלת בצק אחיד במרקמו.
-
באמצעות כף גדולה, קרצו עוגיות מהבצק והניחו אותן על תבנית האפייה.
-
הכניסו את התבנית לתנור למשך 10-12 דקות, או עד שהעוגיות ישחימו קלות. הוציאו את התבנית, צננו את העוגיות קלות והגישו.