עוגות ספוג מתאימות לכל אירוע הודות לעובדה שניתן לשים בהן מילויים מגוונים, החל מריבה, דרך ממרחי שוקולד ועד לקרמים עשירים. את המתכון שלפניכם לעוגת ספוג תוכלו להכין במהרה, והתוספת של הריבה תהפוך את התוצר לטעים במיוחד, למרות פשטותו.
מקור תמונה:
thespruce
אופן הכנת העוגת ספוג:
-
חממו תנור ל-180 מעלות, ושמנו קלות 2 תבניות אפייה עגולות בקוטר 20 ס"מ.
-
ערבבו בקערת מיקסר מרגרינה, ביצים, תמצית ווניל וחלב קוקוס לקבלת תערובת אחידה.
מקור תמונה:
Steffany
-
תוך כדי ערבוב, הכניסו לתערובת הנוזלית את יתר הרכיבים וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
-
חלקו את התערובת באופן שווה בין שתי התבניות והכניסו לתנור למשך 22-25 דקות, או עד שקיסם שתחדירו למרכז העוגות יצא נקי.
-
הוציאו את שתי העוגות מהתנור וצננו קלות. הסירו את העוגות מהתבנית, מרחו על אחת מהן ריבה והניחו עליה את העוגה השנייה.