header

מתכון לעוגת ספוג פרווה

עוגות ספוג מתאימות לכל אירוע הודות לעובדה שניתן לשים בהן מילויים מגוונים, החל מריבה, דרך ממרחי שוקולד ועד לקרמים עשירים. את המתכון שלפניכם לעוגת ספוג תוכלו להכין במהרה, והתוספת של הריבה תהפוך את התוצר לטעים במיוחד, למרות פשטותו.

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוגת ספוג פרווה מקור תמונה: thespruce
רכיבים לעוגת ספוג:
מחמאה - 115 גר' (ללא שומן מוקשה או חמאת קוקוס)
סוכר - ½1 כוסות + 1 כף
שמנת צמחית - ¼1 כוסות (איכותית)
תמצית וניל - ½1 כפיות
קמח - 2 כוסות
מלח - ½ כפית
חלב קוקוס - ¾ כוס
ריבה - ½ כוס (בטעם אהוב, למריחה)
אופן הכנת העוגת ספוג:
  1. חממו תנור ל-180 מעלות, ושמנו קלות 2 תבניות אפייה עגולות בקוטר 20 ס"מ.
  2. ערבבו בקערת מיקסר מרגרינה, ביצים, תמצית ווניל וחלב קוקוס לקבלת תערובת אחידה. preperation מקור תמונה: Steffany
  3. תוך כדי ערבוב, הכניסו לתערובת הנוזלית את יתר הרכיבים וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. חלקו את התערובת באופן שווה בין שתי התבניות והכניסו לתנור למשך 22-25 דקות, או עד שקיסם שתחדירו למרכז העוגות יצא נקי.
  5. הוציאו את שתי העוגות מהתנור וצננו קלות. הסירו את העוגות מהתבנית, מרחו על אחת מהן ריבה והניחו עליה את העוגה השנייה.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.