כידוע אתרוג הוא הפרי המובחר מבין ארבעת המינים, לא סתם הוא נבחר להיות כזה כיוון שמיוחסים לו סגולות רפואיות ויתרונות בריאותיים רבים. את הפרי המיוחד ניתן לאכול כמות שהוא, אך הדרך המומלצת ביותר היא על ידי הכנת מתכון ריבת האתרוגים שלפניכם. כל מה שצריך לעשות הוא לרכוש או לקטוף את הפרי הנהדר הזה, ולהכין את מתכון הריבה הקל והפשוט, התוצאה הנפלאה תפתיע אתכם ואת שאר הסועדים שוודאי יבקשו מכם את הסוד לריבה המעולה.
מקור תמונה:
ameblo.jp
טיפ השף:
בדיקת הצלחת - בתחילת העבודה הכניסו 2-3 צלחות זכוכית קטנות למקפיא. לאחר כחצי שעה שהריבה מתבשלת, הוציאו צלחת אחת מהמקפיא הניחו כף אחת של ריבה במרכז הצלחת והעבירו את האצבע לאורכה כך שיווצר פס נקי בריבה שהנחתם. אם נוזל הריבה מתחבר חזרה במהירות, הריבה צריכה להתבשל עוד זמן, אם הנוזל נשאר יציב או חוזר באיטיות למקומו, אזי הריבה מוכנה.