המתכון למתאבן הפשוט אך המרשים הזה משלב את הפריכות של האספרגוס עם הטעם והמרקם המפנקים של נקניק עשיר כמו הפרושוטו. ניתן להשתמש בנקניק בשר בקר או אווז, או אפילו בסוג אחר לחלוטין על פי העדפת הטעם שלכם. מה שבטוח הוא שבסוף תקבלו מתאבן מרשים וטעים שאפשר להכין בזמן קצר מאוד.
רכיבים לאספרגוס עם נקניק:
אופן הכנת האספרגוס עם נקניק:
-
לאחר שסיימתם לחתוך ולקלף את גבעולי האספרגוס, עטפו כל אחד מהם בפרוסת נקניק. יש להתחיל מהחלק התחתון של כל גבעול וללפף את הנקניק בזווית כדי לכסות כמו שיותר מהאספרגוס אך לא את הקצה שלו.
-
חממו את השמן במחבת גדולה ולאחר שהוא מתחמם הוסיפו את האספרגוס העטוף.
-
טגנו במשך כ-3 דקות, עד שהגבעול מתרכך והפרשוטו הופך לפריך.
-
הגישו מיד ואיכלו בתיאבון!