פעם בכמה זמן אנחנו מוצאים מתכון שהוא כל כך מיוחד וכל כך טעים, שאנחנו פשוט חייבים לשתף אתכם מיד. סוכריות הגוואקמולי המטוגנות האלה הן פשוט חטיף מטריף וקל להכנה, אשר יהפוך כל מסיבה לאירוע בלתי נשכח.
רכיבים לסוכריות בצק סיגר עם אבוקדו:
אופן הכנת הסוכריות בצק סיגר עם אבוקדו:
-
מעכו בקערה את האבוקדו, הוסיפו לו את הבצל הסגול, מיץ הליים, המלח, הפלפל והכוסברה. הניחו את הקערה בצד.
-
על משטח עבודה נקי, הפרידו ופרסו את עלי הסיגר. מרחו כל דף עם מעט ביצה טרופה.
-
במרכז כל דף, שימו כמות קטנה של ממרח הגוואקמולי.
-
גלגלו בעדינות כל דף סביב מילוי הגוואקמולי.
-
צבטו את קצוות העלה כך שתיווצר צורת סוכריה עטופה.
-
קשרו בעדינות את רצועות הבצל הירוק על קצוות הסוכריה.
-
חזרו על הפעולות עד שייגמר ממרח הגוואקמולי.
-
על אש בינונית, חממו שמן בעומק של 2-3 ס"מ במחבת כבדה. כדי לוודא שהשמן חם דיו, טבלו בו את קצה הסוכריה. אם השמן מתחיל לרחוש ולבעבע, הוא חם מספיק.
-
טגנו 3 סוכריות בכל פעם, כ-45 שניות משני הצדדים. כאשר הסוכריה הופכת לזהובה ופריכה מכל הכיוונים, הוציאו אותה מהשמן ויבשו אותה על נייר סופג.
-
מומלץ להגשה לאחר הטיגון, בתוספת מטבל פיקנטי ומשקה מרענן.
מקור: גלי פינסקר