לפני שתגישו את המתאבן הנהדר הזה, רצוי שתזהירו את כל הנוכחים שמדובר בחטיף שקשה להפסיק לאכול. בגלל שטעמו הוא כל כך ממכר, אפשר גם להגיש אותו בסיומה של הארוחה לצד משקה אהוב או לאכול אותו בחטיף שאפשר לאכול בזמן שרואים טלוויזיה עם המשפחה והחברים.
מקור תמונה:
vitalzone
אופן הכנת החומוס הקלוי:
-
חממו מראש את התנור שלכם ל-230 מעלות.
-
צקו את שמן הזית לתבנית אפייה עמוקה והכניסו אותה לתנור עד שהשמן יתחמם, 3 דקות לערך.
-
הכניסו לקערה בינונית חומוס, פלפל קאיין וכמון וערבבו היטב. לאחר מכן הוסיפו מלח גס לפי טעמכם וערבבו היטב.
מקור תמונה:
theculinaryjumble
-
צקו את תערובת החומוס לתוך תבנית האפייה החמה בשכבה אחת בלבד, והכניסו חזרה לתנור. יש לאפות במשך 10 דקות.
-
לבסוף, העבירו את החומוס באמצעות כף מחוררת לקערה המרופדת במגבת נייר, והגישו חם.
מקור: כרמית.ע