header

מתכון לעוף ברוטב צ'יפוטלה מקסיקני

מתכון לעוף חריף עם רוטב צ'יפוטלה מקסיקני ממכר. מתכון טעים ומקפיץ שמתאים לאמיצים בלבד!

זמן הכנה: 10 דקות
רמת קושי: קל
מתכון לעוף ברוטב צ'יפוטלה מקסיקני
רכיבים לתבשיל עוף:
שוקי עוף - 8 (עם העצם)
נקניקיות צ'וריסו - 120 גר' (קצוצות דק)
גזר - 1 (גדול, קלוף וקצוץ)
בצל - 1 (בינוני, קצוץ)
שיני שום - 2 (קצוצות)
טימין - 3 כפות (טרי)
פלפל חריף - 1 (אפשר להשתמש בכל סוג של פלפל חריף, אך מומלץ להשתמש בצ'יפוטלה)
פפריקה - מעט
מלח - לפי הטעם
פלפל שחור - לפי הטעם
אופן הכנת התבשיל עוף:
  1. תבלו את העוף עם המלח, הפלפל והפפריקה לפי טעמכם.
  2. חממו בסיר טיגון את השמן, הוסיפו את העוף והשחימו אותו מכל הכיוונים. לאחר ההשחמה העבירו את העוף לכלי נפרד.
  3. טגנו בסיר את הנקניקיות הקצוצות במשך 7-8 דקות עד שישחימו והעבירו אותן לכלי נפרד.
  4. הוסיפו לסיר את הבצל, הגזר, השום, הטימין והפלפל החריף. כסו את הסיר, הנמיכו את האש ובשלו במשך 8 דקות נוספות.
  5. הוסיפו את העגבניות והביאו לרתיחה. הוסיפו את העוף והנקניקיות ובשלו במשך 8 דקות נוספות.
  6. מומלץ להגיש ליד אורז לבן או לחם.
מקור: עירית גרטנר
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
המשך עם: Google
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.