קשה לעמוד בפניי קינוחי שוקולד, במיוחד כאלו שמכילים בתוכם הפתעות נוספות כמו מרשמלו ואגוזים. אחרי שתכינו את הפאדג' שבמתכון הבא, תתקשו לעבור למתכוני שוקולד אחרים ותרצו להכין אותו שוב ושוב.
אופן הכנת הפאדג':
-
בסיר בינוני, ערבבו סוכר, חלב מרוכז ממותק, חמאה ומלח. הביאו לרתיחה על אש בינונית, תוך בחישה מתמדת.
-
הרתיחו, תוך בחישה מתמדת, במשך 4-5 דקות, והסירו את התערובת מהאש. הוסיפו לסיר מרשמלו ואגוזים, וערבבו עד לפיזור אחיד.
-
רפדו תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, שמנו אותו וצקו את התערובת לתוך התבנית.
-
הכניסו למקרר לשעתיים לפחות, הוציאו, חתכו והגישו לשולחן.