פודינג אורז הוא אחד הקינוחים האהובים והפשוטים ביותר להכנה, ובמתכון הבא הוא מקבל שדרוג בתוספת של בטטה מתוקה וטעימה. השתמשו בכל סוג של אורז שאתם אוהבים והכינו לעצמכם קינוח קלאסי עם טוויסט מיוחד.
אופן הכנת הפודינג אורז:
-
בסיר גדול, הביאו חלב ואורז לרתיחה.
מקור תמונה:
Joy
-
לאחר שכל הנוזלים נספגים באורז, הוסיפו דבש, וניל, מחית בטטה וקינמון וערבבו היטב.
-
אם הפודינג סמיך מדי, הוסיפו לו חלב. אם הפודינג בסמיכות הרצויה, הסירו אותו מהאש, חלקו לכלים והגישו חם.