header

מתכון לפודינג אורז ובטטה

פודינג אורז הוא אחד הקינוחים האהובים והפשוטים ביותר להכנה, ובמתכון הבא הוא מקבל שדרוג בתוספת של בטטה מתוקה וטעימה. השתמשו בכל סוג של אורז שאתם אוהבים והכינו לעצמכם קינוח קלאסי עם טוויסט מיוחד.

זמן הכנה: 15 דקות
כמות סועדים: 2
רמת קושי: קל
מתכון לפודינג אורז ובטטה מקור תמונה: Philip Fibiger
רכיבים לפודינג אורז:
חלב - 2 כוסות
דבש - 2 כפות
תמצית וניל - ½1 כפיות
קינמון - ½ כפית (טחון)
מחית בטטה - 1 כוס (מ- 1בטטה בינונית בערך)
אורז לבן - ½ כוס
אופן הכנת הפודינג אורז:
  1. בסיר גדול, הביאו חלב ואורז לרתיחה. preperation מקור תמונה: Joy
  2. לאחר שכל הנוזלים נספגים באורז, הוסיפו דבש, וניל, מחית בטטה וקינמון וערבבו היטב.
  3. אם הפודינג סמיך מדי, הוסיפו לו חלב. אם הפודינג בסמיכות הרצויה, הסירו אותו מהאש, חלקו לכלים והגישו חם.
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
קבל עדכונים על מתכונים חדשים ישירות לתיבת המייל שלך!
התכוונת ל:
בלחיצתך על "הרשם", הינך מסכים ל תנאי שימוש ו הצהרת הפרטיות שלנו ומאשר קבלת מיילים מהאתר.