הילדים שוב מבקשים ללכת לקנות פרוזן יוגורט בימים החמים? המתכון הביתי הבא הוא לא פחות טעים, ותוכלו להכין אותו בקלות בבית אפילו אם אין ברשותכם מכונת גלידה!
מקור תמונה:
allaboutami
אופן הכנת הפרוזן יוגורט:
-
הניחו את הליצ'י ללא נוזל (שמרו אותו בצד) במערבל מזון, וערבלו עד לקבלת מחית.
-
הוסיפו את היוגורט והסוכר וערבלו שוב, ולאחר מכן הוסיפו את השמנת ואת נוזל הליצ'י שנותר וערבלו פעם נוספת.
-
העבירו אל תוך קופסה והקפיאו במשך כשעתיים.
-
בשלב הבא ערבלו, הקפיאו למשך שעה נוספת, ערבלו שוב והקפיאו למשך לילה שלם.
-
תוכלו לקשט עם ליצ'י כל פרוזן יוגורט בעת ההגשה.
מקור: דליה.כ